Over mij

Hallo!

Mijn naam is Maartje en dwaal nu zo’n ruim 30 jaar rond op deze aardbol. Ik ben geboren in Amsterdam en woon momenteel in Alkmaar samen met mijn partner. Mensen omschrijven mij vaak als enthousiast, behulpzaam en creatief. Een leerpunt voor mij kan echter nog zijn dat ik me soms conflictmijdend kan opstellen, wat als resultaat heeft dat ik het bijvoorbeeld soms lastig vind zelf hulp te vragen omdat ik het gevoel heb hier mensen tot last mee te zijn, wat eigenlijk nooit het geval is. Ik houd enorm veel van de natuur en ben ik (als ik even een stereotype mag schetsen) zoals menig ander vrouwelijke developer gek op katten.

Naast bovenstaand heb ik ook nog enkele hobby’s. Zo ben ik gek op wandelen, koken en het gezellig hebben met vrienden. Ook vind ik gamen en films leuk en zo nu en dan houd ik me bezig met hoepelen en muziek maken.

Wat mijn loopbaan betreft heb ik in 2016 een jaartje gefreelancet en heb ik verder bij verschillende bedrijven gewerkt in loondienst. Na er wegens priv├ę omstandigheden even tussenuit te zijn geweest zat ik niet helemaal meer op mijn plek bij de baan die ik destijds had en heb ik besloten voor mijzelf te beginnen en mij meer te richten op wat ik leuk vind; websites en plug-ins op maat bouwen en voor mij nieuwe technologie├źn onderzoeken. Kijk ook eens bij mijn vaardigheden voor een duidelijker beeld over mij als developer.

Naast dat ik WordPress ontwikkelaar ben probeer ik mij ook te specialiseren in enkele andere vaardigheden die vooral uit hobby’s tot stand gekomen zijn. Zo vind ik het bijvoorbeeld enorm leuk om te schrijven en anderzijds creatief bezig te zijn.